VR Track voitti kunnossapitoalue 4:n urakan

VR Track on solminut Liikenneviraston kanssa urakkasopimuksen Länsi-Suomen kunnossapitoalue 4:n radan ja turvalaitteiden kunnossapidosta. 4.9.2017 solmittu viisivuotinen sopimus sisältää myös mahdollisuuden kahteen kahden vuoden optioon.

VR tähtää vahvaan asemaan matkustajaliikenteen kilpailussa

Liikenne- ja viestintäministeriö (LVM) on 9.8. kertonut suunnitelmasta avata rautateiden matkustajaliikenne kilpailulle nopeutetussa aikataulussa. Kilpailutus on tarkoitus aloittaa Etelä-Suomen eli Helsingin ja lähimaakuntien välisestä taajamajunaliikenteestä. Kilpailutettu liikenne alkaa lähivuosina ja tavoitteena on, että koko kaukoliikenne on kilpailussa 2026 mennessä. VR-Yhtymä…

Pakopelikiertue maalissa – kuinka kiertue sujui?

Kesän VR Trackin toimipisteitä kiertänyt Projekti2810 -pakopelikiertue saavutti maaliinsa heinäkuun lopussa Tampereella. Kesäkuun alussa alkaneen kiertueen aikana pakopelikontille matkaa kertyi noin 1400 kilometriä, pelaajia pelissä vieraili noin 130 ja uusia kokemuksia ja oivalluksia hankittiin lukematon määrä.

VR Track Traineet on valittu

Syksyllä 2017 alkavan VR Track Trainee -ohjelman traineet on valittu. Trainee-ohjelmaan valittiin yhteensä neljä tekniseltä alalta vastavalmistunutta nuorta. Alun perin ohjelmaan haettiin 2–4 traineeta.

VR Track mukana suunnittelemassa pikaraitiotie Raide-Jokeria

HKL:n johtokunta ja Espoon teknisen toimen johtaja ovat päättäneet valita Raide-Jokerin suunnittelusta vastaavaksi osapuoleksi Ramboll Finland Oy:n, Sito Oy:n ja VR Track Oy:n muodostaman ryhmittymän. Helsingin ja Espoon muodostama tilaajaorganisaatio, nyt valittu suunnittelijaryhmittymä sekä syksyllä valittava urakoitsija tulevat muodostamaan yhteisen allianssiorganisaation toteuttamaan Raide-Jokeri-pikaraitiolinjaa.