Iloisesti, kannustavasti ja turvallisesti infra-alan huipulla

VR Trackilla uusi työntekijä otetaan avuliaasti, iloisesti ja ystävällisesti vastaan. Haluamme tukea sinua oppimisessasi ja sitoudumme ohjaamiseesi täysillä, sillä meille työntekijöiden ammatillinen kehittyminen on tärkeää. Meillä vallitsee kannustava ja eteenpäin vievä ilmapiiri.

Videolla projektipäällikkö Johanna Wäre ja tuotantopäällikkö Janne Laitinen kertovat kokemuksistaan ja urakehityksestään VR Trackilla.

 

Hei opiskelija, liity innostavaan joukkoomme infra-alan huipulle!

Kehittymismahdollisuudet ja kiinnostavat tehtävät tekevät työstä mielekästä

Sanotaan, että vierivä kivi ei sammaloidu. Haluammekin tarjota työntekijöillemme lukuisia kehittymismahdollisuuksia. Uskomme, että kiinnostavat tehtävät ja työssä kehittyminen saavat aikaan sen, että työssä aidosti viihtyy.

Lohkopäällikkö Kari-Pekka Lumme ja ryhmäpäällikkö Tiina Kiuru ovat molemmat työskennelleet VR Trackillä jo useamman vuoden. Molempien työnkuva on muuttunut vuosien varrella. Katso videolta heidän uratarinansa.

 

Sinustako infra-alan kansainvälinen huippuosaaja?

VR Track on johtava infrasuunnittelija ja asiantuntijamme alansa huippuosaajia. Suunnittelutoimintamme on vahvassa kasvussa.

Rekrytoimme jatkuvasti uusia osaajia Suomessa ja Ruotsissa tehtäviin toimeksiantoihin.

 

Allianssihankkeet tuovat alansa huiput saman pöydän ääreen

Tampereella tehdään historiaa ja rakennetaan vauhdilla uutta ylpeyden aihetta! Tampereen ratikan allianssitiimissä on meiltä mukana iso joukko sekä suunnittelijoita että rakentajia.

Videolla sunnittelija Antti Kiviniemi ja työmaapäällikkö Timo Kuusela kertovat omasta työstään, allianssiprojektista sekä urapolustaan VR Trackillä.

 

Tavoitteellisuus, uudistuminen ja yhdessä tekeminen ovat tie onnistumisiin

1

Kehitämme kestäviä palveluita, investoimme huipputeknologiaan

VR Track elää 24/7. Meillä on kolme keskeistä liiketoiminta-aluetta: suunnittelu, rakentaminen ja kunnossapito. Tuhansia palasia on sovitettava yhteen, jotta tavarat ja ihmiset liikkuvat tehokkaasti ja turvallisesti. Ei helppoa, mutta erittäin inspiroivaa.

2

Rahalla on väliä, mutta niin on työn sisällölläkin

VR Trackillä pääset osaksi yritystä, jossa tehdystä työstä maksetaan kilpailukykyistä palkkaa ja tavoitteiden saavuttamisesta palkitaan. Ajattelemme niin, että myös mahdollisuus kehittää itseään, vahvistaa ammattitaitoaan ja osallistua työpaikan kehittämiseen toimivat kannustimina. Tarjoamme sinulle merkityksellisen, sopivan haasteellisen, inspiroivan ja siten äärettömän palkitsevan työn.

3

Hyvinvoivana ja energisenä saat aikaan tuloksia

VR Trackillä sinua kannustetaan aktiiviseen, terveyttä ylläpitävään tapaan elää ja työskennellä. Saat keskimääräistä kattavammat terveyspalvelut ja virikkeitä vapaa-ajalle. Saat myös tukea silloin, kun jaksamisesi on vaakalaudalla. Uskomme, että hyvässä työyhteisössä jäsenet luottavat toisiinsa, jakavat tietoa ja osaamistaan sekä pyrkivät yhdessä tavoitteisiin.

4

Oikea asenne ja tekoja, joka päivä

Meillä pääset osaksi yritystä, jonka menestys perustuu osaavaan ja hyvinvoivaan henkilöstöön. Saat tueksesi työnantajan, joka haluaa toimia vastuullisesti ja pitkäjänteisesti. Turvallisuus on yksi tärkeimmistä arvoistamme. Uskomme asenteeseen, sen on oltava oikea.

5

Hyvät ideat ja havainnot vievät meitä eteenpäin

Kehitämme yrityksenä aktiivisesti toimintaamme, ja olemme kutsuneet siihen mukaan koko henkilöstön. Meillä sinun onkin mahdollista kehittää itseäsi, vahvistaa ammattitaitoasi ja osallistua koko yrityksemme kehittämiseen. Pääset aktiivisesti jakamaan ideoitasi sekä havaintojasi.