Sinustako infra-alan kansainvälinen huippuosaaja?

VR Track on johtava infrasuunnittelija ja asiantuntijamme alansa huippuosaajia. Suunnittelutoimintamme on vahvassa kasvussa.

Rekrytoimmekin uusia osaajia Suomessa ja Ruotsissa tehtäviin toimeksiantoihin.

 

"Haluamme, että menestyt ja voit työssäsi hyvin. Siksi investoimme myös ihmisiin."

Katso HR-päällikkömme vinkit onnistuneeseen työhakemukseen

Henkilöstöpäällikkömme Juha Rönkä kertoo videolla, millaisilla vinkeillä voit tuoda osaamisesi esille meille töihin hakiessasi.

 

Tavoitteellisuus, uudistuminen ja yhdessä tekeminen ovat tie onnistumisiin

1

Kehitämme kestäviä palveluita, investoimme huipputeknologiaan

VR Track elää 24/7. Meillä on kolme keskeistä liiketoiminta-aluetta: suunnittelu, rakentaminen ja kunnossapito. Tuhansia palasia on sovitettava yhteen, jotta tavarat ja ihmiset liikkuvat tehokkaasti ja turvallisesti. Ei helppoa, mutta erittäin inspiroivaa.

2

Rahalla on väliä, mutta niin on työn sisällölläkin

Meillä tehdystä työstä maksetaan kilpailukykyistä palkkaa ja tavoitteiden saavuttamisesta palkitaan. Ajattelemme niin, että myös mahdollisuus kehittää itseään, vahvistaa ammattitaitoaan ja osallistua työpaikan kehittämiseen toimivat kannustimina. Kun työ tuntuu merkitykselliseltä, sopivan haasteelliselta ja inspiroivalta, se myös palkitsee.

3

Hyvinvoivana ja energisenä saat aikaan tuloksia

Jokainen meistä on vastuussa omasta työkunnostaan ja terveydestään. Omasta työstä innostuminen synnyttää positiivista energiaa paitsi itsellesi myös ympärillesi. Kannustamme henkilöstöämme aktiiviseen, terveyttä ylläpitävään tapaan elää ja työskennellä. Tuemme liikkumista, tarjoamme keskimääräistä kattavammat terveyspalvelut ja virikkeitä vapaa-ajalle. Olemme tukena myös silloin, kun jaksaminen on vaakalaudalla. Hyvässä työyhteisössä jäsenet luottavat toisiinsa, jakavat tietoa ja osaamistaan sekä pyrkivät yhdessä tavoitteisiin.

4

Oikea asenne ja tekoja, joka päivä

Menestyksemme perustuu osaavaan ja hyvinvoivaan henkilöstöön, joka toimii yhdessä asiakkaiden parhaaksi. Työnantajana haluamme toimia vastuullisesti ja pitkäjänteisesti. Turvallisuus on yksi tärkeimmistä arvoistamme. On tärkeää, että meihin voidaan luottaa. Jokaisen VR Trackilaisen vastuulla on huolehtia siitä, että työtä tehdään turvallisesti. Lähes aina kyse on asenteesta, sen on oltava oikea.

5

Hyvät ideat ja havainnot vievät meitä eteenpäin

Meille on tärkeää, että ihmiset eri puolilla VR Trackiä ymmärtävät liiketoimintamme kokonaisuuden. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme, ja olemme kutsuneet siihen mukaan koko henkilöstön.