VR Track on #UraUusilleRaiteille

Arvostat työyhteisöä, jossa paiskitaan hommia tiiviisti yhdessä eikä kahvitauoista tingitä

Raide-Jokeri on Helsingin Itäkeskuksen ja Espoon Keilaniemen välille rakennettava pikaraitiolinja, joka korvaa Helsingin vilkkaimmin liikennöidyn bussilinjan. VR Track on yksi Raide-Jokerin toteuttavista allianssikumppaneista.

Me VR Trackillä etsimme nyt monenlaisia osaajia luomaan uutta, modernia pikaraitiotiekulttuuria pääkaupunkiseudulle – erityisesti sujuvoittamaan ihmisten arkea, sillä tulevaisuudessa Raide-Jokeri liikuttaa yli 100 000 matkustajaa vuorokaudessa.

Mitä VR Track ja Raide-Jokeri voivat tarjota urallesi?

Raide-Jokeri-projekti on suuri, yhteiskunnallisesti merkittävä hanke, jossa näet omien kättesi jäljen: muovaat ihmisten arkea ja kaupunkikuvaa vuosikymmeniksi eteenpäin.

Teet töitä allianssimallilla tiiviissä yhteistyössä kumppaneidemme ja muiden sidosryhmien kanssa. Projektissa saat paitsi mahdollisuuden laittaa kaiken osaamisesi peliin, mutta myös oppia uutta alasi huipuilta samalla, kun suunnittelette yhdessä infra-alan kärkihanketta.

Pääset mukaan projektiin sen alkumetreiltä lähtien ja vaikutat omalta osaltasi siihen, miten Raide-Jokeri käytännössä toteutetaan. Meillä kokemustasi ja näkemyksiäsi aidosti arvostetaan.

Saat oman työyhteisön ja työkaverit, sillä Raide-Jokerin tiimi työskentelee ison tavoitteensa eteen yhteisissä tiloissa Helsingissä (Valimotie 1).

Millainen osaaja viihtyy ja menestyy projektissamme?

Titteleihin emme vielä takerru, mutta Raide-Jokeri-projektissa voisit olla esimerkiksi suunnittelija, lohkopäällikkö tai käyttöönottopäällikkö. Tittelistä ja vastuualueesta riippumatta nautit suuren ja vaativan projektin tuomien haasteiden taklaamisesta, työskentelytapojen ja -käytänteiden kehittämisestä sekä omien taitojesi kasvattamisesta.

Allianssi-sanan kuuleminen aktivoi yhteistyötaitosi: olet valmis tekemään töitä sen eteen, että Raide-Jokerin tiimissä töitä tehdään hyvässä hengessä, ja tiimin työnjälki on priimaa.

Arvostat työyhteisöä, jossa paiskitaan hommia tiiviisti yhdessä eikä kahvitauoista tingitä. Et myöskään pane pahaksesi, että tarjoamamme työpaikat ovat vakituisia, ja että projektin tuoma kokemus on kuumaa valuuttaa myös tulevaisuuden työmarkkinoilla.

Tarvitsetko vielä uskon vahvistusta?

Tule kysymään ja keskustelemaan projektista ja avoimista työpaikoista reaaliaikaisesti Twitter-livelähetykseen 7.12. klo 13.30–14 tai Facebook-livelähetykseen 21.12. klo 13.30–14. Kysymyksiä voit lähettää Twitterissä jo etukäteen hashtagilla #UraUusilleRaiteille.

Mikäli jokin asia jäi vielä askarruttamaan mieltäsi, voit myös pyytää lomakkeella meitä olemaan yhteydessä sinuun.

Pikaraitiotie Itäkeskuksesta Keilaniemeen

Helsingin seudun väestön ennustetaan kasvavan voimakkaasti tulevaisuudessa, mikä luo haasteita liikenteelle ja yhdyskuntarakenteelle.

Raide-Jokeri on tärkein poikittaisista joukkoliikennehankkeista, joka lisää matkustamisen luotettavuutta ja mukavuutta. Nopea raideyhteys mahdollistaa aluerakentamisen tiivistämisen.

Raide-Jokeri on noin 25 km pitkä pikaraitiotie Helsingin Itäkeskuksesta Pitäjänmäen ja Espoon Leppävaaran kautta Keilaniemeen. Koko osuudeltaan kaksiraiteisen radan rakennustöiden arvioidaan alkavan vuonna 2019.

Tutustu tarkemmin hankkeeseen Raide-Jokerin nettisivuilla!

 

Yhdessä tehden

Raide-Jokeri toteutetaan allianssimallilla, jossa hankkeen tilaaja, suunnittelijat ja urakoitsijat integroidaan yhdeksi yhteiseksi organisaatioksi. Me VR Trackiltä vastaamme yhdessä Ramboll Finlandin ja Siton kanssa Raide-Jokeri-linjan suunnittelusta sekä toimimme yhdessä YIT:n kanssa hankkeen urakoitsijana. Tilaajaorganisaation muodostavat Helsingin ja Espoon kaupungit.

Kaikkien toimijoiden yhteiseen sopimukseen pohjautuva allianssitoteutustapa pyrkii varmistamaan koko hankkeen edun sekä yhteisten tavoitteiden toteutumisen. Mallilla voidaan saavuttaa laadullisesti, taloudellisesti ja aikataulullisesti hyvä lopputulos. Työntekijälle allianssimallissa toimiminen tarkoittaa vahvaa yhdessä tekemisen kulttuuria.

Allianssityöskentely tiivistyy kolmeen toimintaperiaatteeseen: 1) koko hankkeelle yhteisten tavoitteiden toteuttamiseen, 2) avoimuuden, läpinäkyvyyden ja luottamuksen rakentamiseen allianssin osapuolten välillä sekä 3) hankkeen toimintatapojen, suunnitteluratkaisujen ja toteutustapojen jatkuvaan kehittämiseen.

 

Älä aikaile, vaan suuntaa urasi uusille raiteille!

1

Vakuuta meidät hakemuksellasi

Kerro meille, miksi juuri sinä olisit nappivalinta tiimiimme! Lisääthän mukaan myös vapaamuotoisen CV:si ja maininnan, milloin olet valmis aloittamaan työt. Hakemuksen kanssa ei kannata aikailla, sillä käsittelemme niitä jo hakuaikana. Ole siis nopea!

2

Kysy meiltä lisää

Kaipaatko lisätietoa Raide-Jokerista, tiimimme tehtävistä tai muista uramahdollisuuksistamme? Jätä meille yhteydenottopyyntösi yllä näkyvästä linkkipainikkeesta. Soitamme sinulle toivomanasi aikana. Voit myös kysyä ja keskustella projektista ja avoimista työpaikoistamme reaaliaikaisesti livelähetyksissämme Twitterissä 7.12. klo 13.30–14 ja Facebookissa 21.12. klo 13.30–14. Voit lähettää kysymyksiä Twitterissä jo etukäteen hashtagilla #UraUusilleRaiteille.

3

Lähetä!

Kun hakemuksesi on valmis, anna mennä ja klikkaa lähetä-painiketta! Olemme sinuun pian yhteydessä ja kutsumme jatkoon päässeet hakijat haastatteluun Raide-Jokerin Big Room -tiloihin Helsinkiin.