Oletko sinä infra-alan seuraava edelläkävijä?

Meille tulevaisuuden tekijät ovat tärkeitä, minkä vuoksi panostamme opiskelijayhteistyöhön.

Tutustumme opiskelijoihin ja tarjoamme heille tietoa urapoluistamme monipuolisen oppilaitosyhteistyön ja erityisesti kesäharjoittelumahdollisuuksiemme kautta. Kehitämme myös jatkuvasti yhteistyötoimintaamme opiskelijoiden kanssa käydyn vuoropuhelun kautta.

Teemme oppilaitosyhteistyötä pääasiassa korkeakoulujen ja toisen asteen oppilaitosten kanssa ympäri Suomen. Yleisimpiä yhteistyömuotojamme ovat vierailut oppilaitoksiin ja luennoille, opiskelijoiden vierailut yrityksemme toimipisteille ja työkohteisiin, kurssi- ja projektityöt, yhteistyösopimukset ainejärjestöjen ja kiltojen kanssa sekä messuyhteistyö. Tarjoamme vuosittain myös monipuolisia kesäharjoittelumahdollisuuksia eri alojen opiskelijoille, minkä lisäksi järjestämme nuorille TET- ja työssäoppimispaikkoja yhteistyössä oppilaitosten kanssa. Opintojensa loppuvaiheessa olevat korkeakouluopiskelijat ovat tehneet meille myös erityisesti diplomi- ja opinnäytetöitään.

Olemme vuonna 2018 perinteisesti mukana myös Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjassa, jossa sitoudumme noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita ja tarjoamaan opiskelijoille onnistuneet harjoittelukokemukset.

Viime kesä kierrettiin ympäri Suomea pakopelin kanssa kisaillen

Viestinnän kesäharjoittelijamme Olli Rekonen ja Saku Uotila pyörittivät kesän 2017 ajan Projekti 2810 -pakopeliämme ympäri Suomea. Katso oheiselta videolta, mikä kesäprojektissa yllätti, miten työskentely työparina sujui ja millaisia terveisiä he lähettävät nuorille, jotka harkitsevat Trackiä ensi kesän harjoittelupaikakseen.

Tutustu lisää viime kesän harjoittelijoidemme kokemuksiin täältä!

 

Tutustu työelämään TET-harjoittelussa tai työssäoppien

Haluaisitko suorittaa TET-harjoittelusi VR Trackillä? Otamme vuosittain motivoituneita ja oma-aloitteisia oppilaita tutustumaan yrityksemme työelämään eri puolella Suomea. Oppilaat pääsevät työskentelemään TET-harjoittelujaksonsa aikana liiketoimintojemme avustavissa tehtävissä ja perehtymään samalla infrayrityksemme toimintaan.

Järjestämme yhteistyössä oppilaitosten kanssa myös työssäoppimispaikkoja ammattiin opiskeleville. Tarjoamme työssäoppimispaikkoja pääasiassa teknisten alojen opiskelijoille ja edellytämme työssäoppijoilta 18 vuoden ikää, mikäli työtehtävät sijoittuvat työmaalle.

Hae meille TET-harjoitteluun tai työssäoppijaksi lähettämällä hakemuksesi oppilaitosyhteistyövastaavamme sähköpostiosoitteeseen.

 

Ota yhteyttä!

Siiri Heikkilä

Oppilaitosyhteistyövastaava

0408625666

siiri.heikkila@vr.fi