Raiteilla tulevaisuuden infra-alan asiantuntijaksi

Haluamme nyt kutsua sinut mukaan kehittämään pohjoismaista infra-alaa!

Liikenneinfrastruktuurilla vaikutetaan joka päivä siihen, miten sujuvasti, mielekkäästi ja tehokkaasti ihmiset ja tavarat yhteiskunnassa liikkuvat. Liikenneverkot kaipaavat innovatiivisia palveluja, ja palvelut tarvitsevat turvallisia ja toimivia liikenneverkkoja.

Oletko sinä urasi alkutaipaleella oleva nuori ammattilainen infra-alan tai sähkö- ja automaatiotekniikan saralta?

Pääset vaikuttamaan trainee-ohjelman aikana yhteiskunnan selkärankaan ja kehittämään yhteiskunnan toimivuutta. Trainee-ohjelmassa tehtäväsi räätälöidään kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Digitalisaatio ja turvallisuus ovat infra-alan läpileikkaavia teemoja, jotka vaikuttavat voimakkaasti siihen, miten infraa luodaan, rakennetaan, ylläpidetään ja käytetään. Jos digitalisaatio ja tehokkaasti soljuvat liikennevirrat saavat sinut innostumaan, hae mukaan VR Track Trainee -ohjelmaamme.

Koulutamme sinusta monipuolisen infra-alan asiantuntijan.

Trainee-ohjelma starttaa syksyllä 2017

12 kuukauden mittainen VR Track Trainee -ohjelma on suunnattu tekniseltä alalta vastavalmistuneille, ylemmän tai alemman korkeakoulututkinnon suorittaneille nuorille osaajille. Koulutustaustasi voi olla infra-alalta tai sähkö- ja automaatiotekniikan parista. Valitsemme vuosittain trainee-ohjelmaan 2–4 uransa alkupuolella olevaa osaajaa kehittämään kanssamme infra-alaa.

Pääset vuoden aikana tutustumaan infrahankkeen koko elinkaareen. Trainee-ohjelmasi koostuu kolmesta 4 kuukauden mittaisesta jaksosta, joiden aikana syvennyt infra-alan monipuolisiin tehtäviin kolmen eri liiketoiminnon näkökulmasta. Tukenasi on mentori koko trainee-matkasi ajan. Vuoden trainee-ohjelman jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa työskentelyä osana yritystämme.

Trainee-ohjelman vuoden 2017 haku on nyt päättynyt ja valinnat on tehty. Saimme ohjelmaan paljon kovatasoisia hakemuksia, ja ohjelmaan valittiin mukaan neljä tekniseltä alalta vastavalmistunutta nuorta. Valitut traineet aloittavat ohjelmassa lokakuussa 2017.

 

Urapolku traineesta toimitusjohtajaksi

Toimitusjohtajamme Harri Lukkarinen tuli VR Trackille töihin aluksi kesäharjoittelijana ja pääsi valmistuttuaan mukaan VR Trackin trainee-ohjelmaan. Trainee-ohjelma ja avoin mieli tarjosivat hänelle hyvät eväät työkiertoon ja uralla kehittymiseen, ja marraskuussa 2016 urapolku vei Harrin VR Trackin toimitusjohtajaksi.

Katso videolta Harrin mietteet hänen urapolustaan VR Trackillä ja Harrin terveiset uuden trainee-ohjelman hakijoille!

 

Oletko sinä seuraava VR Track Trainee?

1

Lähetä meille sähköinen hakemuksesi 21.5. mennessä

Vakuuta meidät, miksi juuri sinä sopisit mukaan VR Track Trainee -ohjelmaamme! Tutustu traineen tehtäviin Avoimet työpaikat -sivullamme, tallenna hakemuksesi sähköiseen järjestelmäämme ja liitä mukaan CV:si. Voit halutessasi hyödyntää LinkedIn-profiiliasi hakemuksesi pohjana.

2

Tarkastele osaamistasi online-testien avulla

Kutsumme ensimmäisestä vaiheesta jatkoon päässeet kahteen online-testiin. Arvioit kykytestin avulla työskentelytapojasi sekä osaamisesi eri osa-alueita. Persoonallisuustestissä tarkastelet puolestaan asenne- ja motivaatiotekijöitäsi sekä psykologista soveltuvuuttasi trainee-ohjelman tehtäviin. Pääset tekemään molemmat testit sinulle kutsun yhteydessä lähettämistämme testilinkeistä.

3

Kerro meille itsestäsi videohaastattelussa

Lähetämme kyky- ja persoonallisuustesteistä jatkoon päässeille kutsut videohaastatteluihin. Saat videohaastatteluvaiheessa tarkasteltavaksesi muutaman esittämämme kysymyksen, joihin nauhoitat omat videovastauksesi. Arvioimme videovastaustesi avulla suullista ilmaisutaitoasi ja valmiuksiasi traineena työskentelyyn.

4

Viimeistele hakuprosessisi onnistuneella haastattelulla

Tullessasi valituksi hakuprosessin viimeiseen vaiheeseen saat kutsun haastatteluun. Haastattelut järjestetään pääkonttorillamme Helsingissä kesäkuun puolivälissä. Teemme päätökset valituista traineista pian haastattelujen jälkeen, ja traineet aloittavat vuoden ohjelmassamme syksyllä 2017.

Kysy lisää!

Heidi Liljeblad

Oppilaitosyhteistyövastaava

+358 40 8629 653

heidi.liljeblad@vr.fi