Allianssin salat auki rakennusalasta kiinnostuneille nuorille ke 18.10.


VR Track järjestää Allianssipäivän, jonka tuloksena eräs keskeinen paikka suunnitellaan uuteen uskoon allianssimallilla.

Helsingissä ke 18.10. järjestettävän Allianssipäivän aikana osallistujat pääsevät toteuttamaan yhdessä VR Trackin Suunnittelun kanssa kuvitteellisen allianssiprojektin ja perehtyvät käytännön työskentelyn kautta, mistä allianssissa on kyse, miksi se toimii ja millaisia taitoja allianssityöskentely vaatii. Tapahtuma järjestetään yhdessä Rakennusinsinöörien liiton (RIL) ja Rakennusarkkitehtien liiton (RIA) nuorten kanssa.

Allianssiprojektia työstetään päivän ajan pienemmissä ryhmissä, ja tapahtumaan odotetaan osallistujia poikkitieteellisesti läpi rakennusalan. Päivän aikana osallistujat saavat näkökulmaa uudenlaisesta työskentelytavasta ja itsetuntemusta, miten he toimivat tiimissä sekä pääsevät luomaan verkostoja alan osaajien kanssa.

Allianssipäivässä osallistujien työskentelyä sparraavat ja arvioivat alan vahvat asiantuntijat, VR Trackin suunnittelupäällikkö Kalle Toropainen sekä Business Coaching Centerin Kenny Niutanen.

Kiinnostuitko? Tapahtumaan ilmoittautuminen on auki ti 10.10.2017 asti. Huomaathan, että tapahtumaan ilmoittautuminen vaatii RIL- tai RIA-nuorten jäsenyyden. Mukaan mahtuu vain rajattu määrä osallistujia. Tapahtuma alkaa klo 8.30 ja päättyy klo 16.00.

Lue lisää allianssimallisesta työskentelystä Tampereen raitiotie -hankkeella, jossa VR Track on mukana.