Anu Asikainen Head of IT:ksi VR Trackiin


VR Trackin Head of IT:ksi on nimitetty Anu Asikainen (DI) maaliskuun alusta alkaen. Aikaisemmin tehtävässä toiminut Jenni Heinisuo siirtyy muualle.

Asikaisella on vastuullaan VR Trackin ja sen tytäryhtiön IT-asioiden johtaminen ja kehittäminen. Head of IT:na hän on VR Trackin johtoryhmän jäsen ja raportoi VR Trackin toimitusjohtaja Harri Lukkariselle.

Vahva tausta merkittävissä järjestelmäuudistuksissa

Asikainen on työskennellyt VR Trackissä vuodesta 1997. Hän on toiminut muun muassa laadunhallinnan, turvallisuus- ja ympäristöasioiden sekä toimintajärjestelmän parissa. Viimeisen viiden vuoden aikana Asikainen on vastannut yhtiölle merkittävän projektitoiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotosta.

– On hienoa saada Anu seuraavaksi Head of IT:ksemme. Pitkä kokemus VR Trackillä auttaa hallitsemaan haastavan IT-ympäristömme vaatimukset sekä järjestelmien että henkilöstön ja sidosryhmien näkökulmasta, kertoo toimitusjohtaja Harri Lukkarinen ja jatkaa:

– Samalla haluan toivottaa menestystä Jenni Heinisuolle uusiin tehtäviin, sekä kiittää häntä uskomattomasta uudistustyöstä, mitä hän on tehnyt IT-asioidemme parissa viimeisten kuuden vuoden aikana. Näihin kiitoksiin yhtyy myös VR-konsernin CIO Jukka-Pekka Suonikko.