Insinööritoimisto Arcus Oy VR Trackin omistukseen


VR Trackin Lounais-Suomen suunnittelutoiminnot vahvistuvat tytäryhtiö Insinööritoimisto Arcuksen siirtyessä VR Trackin täysomistukseen. Turussa sijaitseva suunnittelutoimisto on keskittynyt vaativiin rakenne- ja geotekniikkasuunnitteluun.

Insinööritoimisto Arcus ja VR Track muodostavat hyvän liiton infra-alalla monimuotoisten hankkeiden suunnittelijoina.

– Arcus on pieni ja innovatiivinen toimisto, joka on keskittynyt vaativien rakennushankkeiden suunnitteluun sekä asiantuntijatehtäviin vesi- ja satamahankkeiden, geo- ja rakennetekniikan sekä teollisuusrakentamisen toimialoilla. VR Trackin ja Arcuksen palveluvalikoimat täydentävät hyvin toisiaan, kertoo Arcus Oy:n toimitusjohtaja Timo Cronvall.

Insinööritoimisto Arcus on perustettu vuonna 1995 ja VR Trackin tytäryhtiönä se on ollut vuodesta 2004 lähtien. Tiivistynyt yhteistyö tuo mahdollisuuden monimuotoisten hankkeiden ja markkinoille laajentumisen.

– Arcus on toiminut menestyksekkäästi haastavissa rakennushankkeissa suunnittelijana ja asiantuntijana niin Suomessa kuin Ruotsissa. Tulevaisuudessa pystymme tuottamaan palveluita entistä laajemmin muun muassa satamarakentamiseen sekä tie- katu- ja aluesuunnitteluun, tiivistää VR Trackin suunnittelun johtaja Harri Yli-Villamo.

– Sijainti Turussa ja hyvät kontaktit paikallisiin toimijoihin luo VR Trackin suunnittelulle luontevan kasvualustan Lounais-Suomessa, Yli-Villamo jatkaa.