Tyytyväinen henkilöstö takaa menestyksen

VR Trackin menestys perustuu osaavaan ja hyvinvoivaan henkilöstöön, joka toimii yhdessä asiakkaiden parhaaksi.

Haluamme toimia työnantajana vastuullisesti ja pitkäjänteisesti vaikeinakin aikoina. Niitä asioita, joissa ei ole vielä onnistuttu tarpeeksi hyvin, viedään eteenpäin määrätietoisesti. Tärkeintä ovat hyvä esimiestyö ja johtaminen sekä henkilöstön hyvinvointi ja työturvallisuus.

Meillä voi työskennellä monenlaisissa tehtävissä. Henkilöstölle tarjotaan hyvät mahdollisuudet kouluttautua ja kehittyä. Iso talo tarjoaa myös mahdollisuuden edetä yrityksen ja konsernin sisällä uudenlaisiin tehtäviin.

Meillä on kaikki kasvun avaimet. Tavoitteellisuus, uudistuminen ja yhdessä tekeminen ovat tie onnistumisiin.

Työtä jolla on merkitystä

VR Trackilla on merkittävä rooli rautateiden historiassa, ja se on tiukasti kiinni tässä päivässä. Olemme viime vuosina tehneet toiminnassamme suuria uudistuksia, jotka näkyvät nyt tuloksissamme  positiivisesti. Se antaa meille rohkeutta ja voimia tulevaan.

Menestyäksemme investoimme myös ihmisiin. Haluamme, että  työntekijämme menestyvät ja voivat hyvin. Siksi uudistamme johtamistamme, haemme henkilöstöltämme ideoita toiminnan parantamiseksi, kehitämme palkitsemistamme sekä rakennamme yhteistyötä ja urapolkuja konsernin sisällä.

Käy tutustumassa rekrytointi-sivustoomme. Ehkä sinä olet seuraava huippuosaajamme?